Om in weg te dromen

Om in weg te dromen

Omgetoverd

De slaapzalen van onze ruime groepsaccommodatie zijn speciaal voor dit seizoen omgetoverd tot themakamers voor het gezin. “Stuk voor stuk om heerlijk in weg te dromen”. Ze zijn geschikt voor 4-6 personen en uiteraard kan er een campingbedje bijgeplaatst worden. De gasten van de themakamers kunnen gebruik maken van de ruim opgezette sanitaire blokken in deze voormalige groepsaccommodatie. Ook is er een ruime spelletjeszaal aanwezig.

De boskamer

Hoe leuk is dat, kamperen met uw gezin midden in de natuur? Vanuit uw bed genieten van een prachtig zonlicht dat door de bomen schijnt of even spelen in het bos.

De strandkamer

Heerlijk luieren, dat doet u natuurlijk aan het strand. Deze kamer geeft u dat ‘echte’ tropische strandgevoel. En voor de kids… is er gelegenheid om met een vriendelijke haai te knuffelen.

De themakamers

De themakamers hebben een fijn uitzicht op het groen en zijn elk standaard voorzien van één masterbed, 2 losse bedden, opbergruimte voor kleding, een ruime eethoek en koffiecorner met koelkast.

Wanneer u met 6 personen wenst te komen kan er een extra stapelbed geplaatst worden.

Ontspannen?

Om ‘s avonds tv te kijken of wat te eten kunt u gebruik maken van de grote gezelschapsruimte met bar en keuken.  In deze ruimte kunt u ook verschillende gezelschapsspellen spelen en/of meenemen naar uw kamer.

Wifi

Ook in onze themakamers heeft u wifi tot uw beschikking.

Diner en/of ontbijt

Elke ochtend kunt u uw maaltijdwensen aan ons doorgeven, mocht u niet in het dorpje Markelo willen eten, maar liever op ons erf. Wij verzorgen samen met de lokale ondernemers graag de heerlijkste maaltijden, ontbijtjes, picknicks, barbeques of proeverijen. Dus aarzel niet om ons uw wensen door te geven.

Laat u lekker verwennen

Tijdens uw verblijf op ons erf hoeft het u natuurlijk aan niets te ontbreken. Het gehele jaar door organiseren wij verschillende activiteiten en kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze wasservice, een ontbijtje op bed laten bezorgen of een barbecue workshop volgen. Vraag ernaar bij uw gastheer of -vrouw.