Voor groepen

Onze groepsaccommodatie

We mogen weer

Yes, onze groepsaccommodatie is weer open! Na een lange periode van sluiting in verband met de corona maatregelen, mogen wij weer groepen ontvangen. Dus wacht uw klas, team of familie al enige tijd op de kans om er samen een leuke tijd van te maken? Dan zijn jullie van harte welkom op ons recreatie erf.

Onze groeps-accommodatie

Onze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 60 personen, is voorzien van twee separate sanitaire blokken en beschikt over een ruime eetzaal/ gezamenlijke ruimte met bar en keuken. Buiten is er veel ruimte om er samen een geweldige tijd van te maken. We hebben een groots speelveld met volleybalnet, basketbalpaal en voetbalgoals, een vuurplaats en mooie plekken om te wandelen of te fietsen.

Wat maakt de groepsaccommodatie uniek?

Recreatie erf de Zwemkolk is gelegen op een unieke locatie grenzend aan het schitterende bosrijke natuurgebied de Borkeld. Vanaf het erf kijkt u uit over de glooiende essen en kunt u zo maar verrast worden door een paar reëen of hazen die voorbij rennen. Een prachtige plek waar Twentse gemoedelijkheid, rust en ruimte nog een groot goed is. Kortom de ideale bestemming voor uw groepsvakantie.

 

Wij zetten graag dat stapje extra!

Wij maken het onze gasten graag naar de zin. In overleg kunnen we bijvoorbeeld verschillende workshops organiseren, denk hierbij onder andere aan een cursus bloemschikken, een vogelhuisje of vleermuizenkast maken of een educatieve boswandeling. Ook is het mogelijk om een barbecue te organiseren of een buffet te laten verzorgen.

De accommodatie

In de groepsaccommodatie vindt u drie slaapzalen met elk 6 stapelbedden. Ook zijn er drie aparte (slaap)ruimtes voor de leiding aanwezig, indien u dat plezierig vindt. Twee luxere kamers voor 4 personen en één eenvoudige slaapruimte eveneens voor 4 personen nabij de gemeenschappelijke ruimte.

In de twee sanitaire blokken vindt u bij de meiden/dames 4 douches en 3 toiletten. En in het blok voor de jongens/mannen 4 douches, 2 urinoirs en 2 toiletten. De keuken is voorzien van een groot fornuis, professionele apparatuur, waaronder een vaatwasser.

Wifi

Al onze accommodaties zijn voorzien van een goede wifi verbinding.