Faciliteiten

Faciliteiten

Op zoek naar een ruimte?

Op ons erf hebben wij een tweetal vergader- en workshopruimtes die tevens ingezet kunnen worden voor kleine feesten en partijen.

Want ook kleine feesten mogen groots gevierd worden. Wij zorgen er graag voor dat het u daarvoor aan niets ontbreekt; van buffet tot versiering. In overleg kunnen wij u geheel ontzorgen.

‘t Kuier hoes

Twentse gemoedelijkheid komt optimaal tot uitdrukking in deze fijne ruimte die plaats biedt aan 30 personen. Dus wanneer u op zoek bent naar een veilige en ontspannen omgeving om uw vergadering, workshop of verjaardag te houden dan zit u in ‘t kuier hoes goed.

De ruimte is voorzien van een bar, keuken, toilet en kleine (ontvangst)ruimte.

Ons Spölkwartier

Heeft u iets inspirerend, creatiefs of uitbundigs gepland? En zoekt u daarvoor de ideale ruimte, zoek dan niet langer. In ons Spölkwartier heeft u alle ruimte voor zo’n 50 personen. 

De ruimte maakt onderdeel uit van onze groepsaccommodatie en is voorzien van een keuken met een gezellige bar en veel zitplaatsen. Nabij de ruimte bevinden zich de toiletten.

Groots speelplezier

Op ons recreatie erf bevindt zich een ruim opgezette speeltuin met groot speelveld, waar u en/of uw kind lekker een balletje kan trappen.

Voor jong en oud

Zowel binnen als buiten hebben we diverse speeltoestellen en spellen voor jong en oud. Waardoor u ook bij regen verzekert bent van goede zin!

De vuurplaats

Weet u nog? Vroeger met school of sport op kamp en dan spannende verhalen delen of het clublied zingen tijdens een sfeervol kampvuur. Dat is allemaal mogelijk rondom onze vuurplaats met zitplekken tot wel 60 personen.

Gezelligheid

Ziet u zich met uw familie, school of sportvereniging al zitten bij het gezellige kampvuur met gitaarmuziek en marshmallows roosterend boven het vuur?

Snacks & Drinks to go

Heeft u tijdens uw bezoek zin in een kleine snack, een ijsje of liever een warme drank? Dat kan allemaal. Op ons erf hebben we een heerlijke snacks & drinks to go.

Tip van het seizoen!

Deze zomer hebben we in onze ijskoude vriezer, het lekkerste en romigste ijs uit de regio. Namelijk het ijs van ijsboerderij Ôans uit Holten.  

Alles is ‘te huur’

Bij onze receptie kunt u verschillende items huren, denk aan een leuk gezelschapspel, een barbecue en ook meer noodzakelijke zaken als schoon bedlinnen.

Wij zorgen er graag voor dat het u aan niets ontbreekt. Dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Lekker genieten

Op uw vakantie mag het natuurlijk aan niets ontbreken en mag u zichzelf best even verwennen. Vraag uw gastheer of -vrouw daarom eens naar onze heerlijke arrangementen, voor zowel de innerlijke mens als zijn/haar buitenkant!

Voor uw hond

Op ons erf is ook de hondenschool K9 Academy gevestigd. Bij hen kunt u terecht voor trainingen, sport en coaching bij hondgerelateerde problemen.

Tip!

Ga ook eens mee op een van onze trouwe viervoeters wandelingen. Goed voor het socialiseren van uw huisdier en met extra gezelligheid voor u. Haal samen een frisse neus en ontdek hoe mooi ons Twentse landschap is. T. 0547 363 176