Zwemkolk schuur vakantie kinderen plezier

Het plein

Zwemkolk schuur vakantie kinderen plezier

Gezelligheid

DSC07130

IMG_0021

Zwemkolk schuur vakantie kinderen plezier

Kopje koffie

Zwemkolk slaapzaal vakantie kinderen plezier

Kaartspelletjes in de slaapzaal

Zwemkolk slaapzaal vakantie kinderen plezier

De Zwemkolk 060

33329565_1708420885903869_2116354833140154368_n

Op een unieke locatie tegen de glooiende essen aan de voorzijde en aan achterzijde het schitterende bosrijke natuurgebied de Borkeld ligt accommodatie van de Zwemkolk. Een prachtige plek waar Twentse gemoedelijkheid, rust en ruimte nog een groot goed is. De Zwemkolk is een eenvoudige ruim opgezette accommodatie met 5 slaapzalen met elk 6 stapelbedden het totaal aantal slaapplaatsen komt hiermee op 60. Daardoor is de Zwemkolk zeer geschikt voor bijvoorbeeld een schoolkamp,  een familiereünie, een kennismakingsweekend, of voor sportverenigingen.

U heeft 2 ruime sanitair ruimtes gescheiden voor dames en heren en deze beschikken elk over 4 douches, voor de heren 2 urinoirs 2 toiletten en voor de dames 3. De keuken is voorzien van een groot fornuis waar de maaltijden zijn te bereiden. Daarnaast vindt U hier een professionele vaatwasser en zijn alle benodigdheden aanwezig.

Buiten heeft U de beschikking over een ruime speelweide met diverse speeltoestellen en uitrustingen voor sport en spel verder is er in de op het erf aanwezige schuur een overdekte speelplaats, waardoor recreatie in de regen ook mogelijk is.

De gewenste verblijfsduur in overleg.
Uw kunt gratis  gebruikmaken van wifi in accommodatie.

Voor de bezetting kunt u hier onder kijken.

Zwemkolk vakantieboerderij museaum bloempot logo

Buiten:

Binnen gemeenschappelijke ruimte:

Binnen sanitair:

Binnen slaapzaal:

Binnen keuken: